X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Promisiunea făcută de SunStroke Project președintelui

27 mar. 2017,, 18:15   Showbiz
2506 0

Săptămîna trecută băieții de la SunStroke Project au avut o întrevedere cu președintele statului, Igor Dodon.

După susținerea primită din partea președintelui, și membrii SunStroke Project au venit cu o promisiune, relatează NOI.md.

„Vrem să aducem sincere mulțumiri domnului președinte și fundației «Iubesc Moldova» pentru că sînt gata să ne acorde toată susținerea în pregătirea pentru concursul «Eurovision 2017». Noi vom face tot posibilul ca să justificăm încrederea acordată, să accedem în finală și să reprezentăm Republica Moldova la cel mai înalt nivel la cel mai grandios concurs muzical din Europa”, au scris băieții de la SunStroke Project.

Reamintim că atît turneul de promovare a piesei „Hey Mamma”, cît și întreaga participare la concursul „Eurovision 2017” se vor desfășura sub patronajul președintelui Igor Dodon.

În prezent trupa se pregătește de următoarea etapă a turneului de promovare, care va începe la 1 aprilie. Membrii acesteia vor concerta la Tel-Aviv, Amsterdam, Madrid și Moscova. Turneul se va încheia la 21 aprilie, iar la 9 mai reprezentanții Moldovei vor urca pe scena de la Kiev, în prima semifinală a concursului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?