Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Candu, pus pe gînduri după ce a fost întrebat despre ședința de la Piatra-Neamț

24 mar. 2017,, 13:00   Politică
7857 10

Desfășurarea în orașul Piatra-Neamț a unei ședințe comune a Guvernelor Republicii Moldova și României i-a revoltat pe unii parlamentari, comunică Noi.md.

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, nu a ezitat să ceară astăzi explicații în plenul Parlamentului, pe marginea acestui subiect.

„Ce înseamnă ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României. În baza căror legi sau regulamente se petrec aceste ședințe? Noi știm cum după o asemenea ședință, premierul Filat, a ajuns la pușcărie. Ce consecințe o să aibă aceste ședințe? Există vreo lege despre desfășurarea unor asemenea întruniri, eu nu am auzit nicăieri, nici în internet nu am citit”, a spus revoltat Voronin.

Spicherul Andrian Candu nu a putut oferi un răspuns la această întrebare, dar a precizat că va cere detalii la Guvern. „Nu știu acum să vă invoc prevederile legale, dar vom solicita informații cu privire la acest subiect de la Cancelaria de Stat”, a spus Candu.

Menționăm că ieri, la Piatra-Neamț, a avut loc o ședință comună în format restrîns a Guvernelor Republicii Moldova și României, prezidată de premierii celor două state. Pavel Filip și Sorin Grindeanu au discutat despre parteneriatul bilateral și lansarea unor noi proiecte de colaborare. Următoarea ședință de acest tip s-ar putea desfășura la Chișinău, a anunțat Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?