Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Afiș cultural pentru week-end

24 mar. 2017,, 12:00   Afiș
1907 0

Spectacole pentru copii

Teatrul „Licurici” va prezenta, pe 25 martie, spectacolul „Doctorul Aumădoare”, iar pe 26 martie – spectacolul „Cîinii cu colaci în coadă”.

Spectacolul „Fapta bună mult adună” se va juca pe scena Teatrului „Guguță”, pe 25 martie, iar spectacolul „Cîntă greiere” – pe 26 martie.

La Teatrul „A.P. Cehov” se va desfășura spectacolul „Crăiasa Zăpezilor” pe 25 martie și „Băiețelul și Karlson” – pe 26 martie.

Spectacolele vor începe la ora 11.00.

Teatrul „Luceafărul” invită la spectacolul „Hansel și Gretel”, pe 26 martie, începînd cu ora 12.00.

Teatru
Tot în acest weekend teatrele naționale au pregătit un repertoriu vast și pentru ceilalți amatori ai artei teatrale:

Teatrul „Mihai Eminescu” este gazda spectacolului „Un dușman al poporului”, care va avea loc pe 25 și 26 martie.

Spectacolul „Cabaret Jacksonville” se va juca pe scena Teatrului „Luceafărul”, pe 26 martie.

La Teatrul „A.P. Cehov” va avea loc spectacolul „Fata fără zestre” („Бесприданница”) pe 25 martie, iar spectacolul „O istorie foarte simplă” („Очень простая история”) – pe 26 martie.

Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”vă invită la spectacolul „Made in Moldova”, din 25 martie și spectacolul „Migraaaanți sau Prea sîntem muți pe nenorocita asta de barcă” – din 26 martie.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Pe 26 martie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va avea loc spectacolul „Liliacul”, care va începe la ora 16.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, pe 25 martie, va avea loc concertul „Not an idol”, care va începe la ora 18.00. Iar pe 26 martie, se va desfășura spectacolul „Vedete mondiale de tangou argentinian”, începînd cu ora 19.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Kong: insula craniilor”, „Hai să cîntăm!”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Secretele Egiptului Antic”, „Lituania într-un colet poștal”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Faimosul etern feminin”.

Circ

Pe 25 și 26 martie, Circul din Chișinău va prezenta programul „Circul vesel”. Începutul spectacolelor: la ora 12.00 și 16.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?