Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un deputat socialist neagă coruperea membrului ”PN”

23 mar. 2017,, 13:30   Politică
3637 4

Partidul Socialiștilor (PSRM) nu intenționa să corupă președintele organizației teritoriale a ”Partidului Nostru” (PN), Dumitru Untilă.


Membrul partidului lui Renato Usatîi ”personal caută contacte” pentru a obține informații care să compromită PSRM. Așa a reacționat secretarul executiv al PSRM, deputat în Parlament, Vlad Bătrîncea, la acuzațiile de corupere a unui membru al ”PN”, comunică NOI.md.

Reprezentantul Partidului Socialiștilor a dat asigurări că inițiativa de negociere a venit din partea președintelui organizației teritoriale Cimișlia a ”PN”. ”Cetățeanul cu înregistrator din Cimișlia a cerut personal să-l contacteze la o întrevedere. Se plîngea de viața grea, lipsa resurselor financiare și susținerii. Prin intermediul reprezentantului nostru a căutat o întrevedere cu conducerea PSRM din Chișinău, timp de cîteva luni. Dădea de înțeles că vrea să ajungă în echipa noastră. Ne-am întîlnit și am discutat. Concret și deschis. I s-a spus că dacă va fi inițiativa lui, în perspectivă, ar putea exista o colaborare și chiar activitate. Am specificat că fără mizerie și declarații inutile la adresa cuiva”, a relatat Bătrîncea.

Secretarul executiv al PSRM a negat categoric informațiile despre încercările de a corupe membrul ”PN” de la Cimișlia. ”Noi, socialiștii, niciodată nu ne-am ocupat de corupere și nu am propus nimănui funcții inexistente. Cu Dumitru Untilă am discutat bărbătește, dar el … De ce a mers la negocieri? De ce niciodată nu a spus ”nu” ? Se plîngea pe viață pentru ca să reușească să înregistreze ceva pe audio și să aibă cu ce să lăuda în fața conducerii, care a uitat să susțină organizația din Cimișlia? Dumitru, sper că eforturile tale vor fi apreciate după merit și vei beneficia de finanțarea căutată”, i s-a adresat Bătrîncea lui Untilă.

Reamintim că președintele organizației teritoriale a ”PN” din Cimișlia, Dumitru Untilă, a făcut publică o înregistrare audio cu Vladimir Bătrîncea, în care reprezentantul PSRM îi promite lui Untilă ”promovare considerabilă în funcție în cazul în care părăsește ”Partidul Nostru”.

Usatîi a calificat această discuție drept o ”încercare a socialiștilor de a proteja interesele actualei guvernări”, iar vicepreședintele ”PN”, Dumitru Ciubașenco drept ”o dovadă a faptului că Partidul Socialiștilor nu are nevoie nici de aliați, nici de parteneri pe eșichierul de stînga”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?