X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

La 21 de ani racola fete pentru a le vinde unui turc (VIDEO)

23 mar. 2017,, 11:58  
3296 0

O tînără de 21 de ani, domiciliată în raionul Sîngerei, a fost reținută fiind suspectată de proxenetism, notează NOI.md

Potrivit Poliției suspecta, în comun cu alte persoane, prin intermediul rețelelor de socializare recrutau persoane, fete cu vîrste cuprinse între 20 și 30 de ani, din zona de nord a țării pentru a le vinde ulterior unui cetățean turc. Suspecții, urmăreau scopul de profit, convingînd victimele să practice prostituția în Cipru.

Ulterior, membrii grupului infracțional perfectau toate actele necesare, le procurau bilete de zbor persoanelor care urmau să plece să se prostitueze în Cipru.

Astfel, ca urmare a unor descinderi, la 16 martie curent, pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost reținută în flagrant o tînără, membră a grupului criminal, în timp ce însoțea o victimă de 25 de ani, care trebuia sa ajungă în Cipru.

Audiată de Poliție, suspecta a povestit că pentru fiecare persoană racolată și transportată în Cipru, urma să primească suma de 2000 de euro de la o persoană de origine turcă, care se afla în Cipru.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism. Dacă va fi găsită vinovată, persoana riscă închisoare de la 4 la 7 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?