X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O delegaţie a Moldovei va participa la Festivalul internaţional al tinerilor şi studenţilor, la Soci

22 mar. 2017,, 10:45   Societate
2060 1

O delegaţie a Moldovei va participa la Festivalul Internaţional al tinerilor şi studenţilor, care se va desfăşura în perioada 14-22 octombrie la Soci.

Despre aceasta a anunţat pe pagina sa de facebook Preşedintele Igor Dodon. Potrivit lui, acest subiect a fost abordat la întrevederea cu conducerea Centrului Rus pentru Ştiinţă şi Cultură "Rossotrudnicestvo" şi membrii comitetului organizatoric al Festivalului. "Festivalul este cel mai important eveniment al tinerilor şi studenţilor din toată lumea şi se desfăşoară o dată la patru ani.

La Soci este preconizată participarea zeci de mii de tineri cu vîrsta 18-35 de ani, din peste 16 0 de ţări. Moldova va fi reprezentată de o delegaţie de 250 de persoane, inclusiv din Transnistria, UTA Găgăuzia, din toate raioanele ţării, de diferite etnii, specialităţi, viziuni politice.

Delegaţia ţării noastre va participa cu suportul şi sub patronajul Preşedintelui Republicii Moldova", a spus Dodon. El a solicitat ca criteriile de selectare a participanţilor la eveniment să fie cît mai transparente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?