X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

La Chișinău s-a deschis cel de-al 20-lea magazin de firmă „Viorica-Cosmetic”(VIDEO) ©

21 mar. 2017,, 14:30   Capitala
5009 0

Cu pași mici, dar fermi, „Viorica-Cosmetic” devine tot mai disponibilă pentru clienții săi.

Produse cosmetice naturale și parfumerie de calitate, dar și multe alte bunuri necesare pentru îngrijirea pielii și a corpului: șervețele, bețișoare și discuri de vată „Viorica-Cosmetic” pot fi găsite în noul magazin de firmă de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, 12/6 din sectorul Ciocana al capitalei.

„La cerințele clienților noștri am deschis un nou magazin în sectorul Ciocana. Aici sînt prezentate atît produsele deja îndrăgite de clienții noștri, dar și cele mai noi, elaborate în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei. Ne mîndrim cu noile serii și sîntem ferm convinși că acestea se vor bucura de dragostea și încrederea clienților noștri”, a menționat directorul rețelei magazinelor de firmă „Viorica-Cosmetic”, Irina Ilnițkaia.

În noului magazin, clienții au posibilitatea să se delecteze cu produse din seriile bine cunoscute pînă în prezent: Violelle, Flovio, Cosmeplant, For Men, Victoraș ți Victorița, Bebeluș, dar și cu două serii noi: Viorica Spirulina și Viorica Grapes.

„Viorica Grapes” este o serie bazată pe extract natural din frunză de viță de vie și ulei din semințe de struguri ale soiului «Viorica» - rezistent la înghețuri și bogat în polifenoli și flavonizi. Cea de-a doua serie - „Viorica Spirulina” are la bază un produs biologic complex, derivat din spirulină, adică bior, precum și colagen marin, uleiuri, extracte și vitamine. „Viorica Spirulina” întrunește cele mai înalte cerințe de calitate: produsele cosmetice nu conțin parabeni și coloranți, avînd totodată efect curativ și fiind potrivite pentru toate tipurile de piele, preparatul BioR 99% este absorbit de către organism”, a subliniat managerul pe marketing „Viorica-Cosmetic”, Daniela Dragan.

Pentru că „Viorica-Cosmetic” ține cont de preferințele clienților săi și are întotdeauna grijă de ei, chiar de la o vîrstă foarte fragedă, a fost produsă pudra „Bebeluș”, special pentru îngrijirea pielii copilului. Extractul de dentiță și romaniță pe care îl conține pudra, ajută la protecția pielii micuțului de inflamații și iritații.

La fel, linia de produse „Viorica-Cosmetic” a fost completată cu șervețelele cosmetice produse sută la sută din celuloză naturală albă. Acestea sînt în două straturi și se potrivesc pentru orice domeniu de activitate.

La capitolul parfumerie, „Viorica-Cosmetic” de data aceasta vine să alinte doamnele și domnișoarele cu o serie nouă – „Adora”. Aceasta are la bază două mirosuri florale ce vor fi pe placul oricărui client.

Pentru a se delecta cu tot ceea ce-i natural și sănătos, doritorii sînt așteptați în sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrîn 12/6, la noul magazin de firmă „Viorica-Cosmetic”.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?