Dodon a semnat decretul de demitere a lui Grama (DOC)

Dodon a semnat decretul de demitere a lui Grama (DOC)

Președintele Igor Dodon a semnat astăzi decretul de demisie a Ministrului Agriculturii, Eduard Grama, informează Noi.md.

Dodon a precizat că este gata să semneze mai des astfel de decrete, întrucît în Guvern „sînt  încă mulți demnitari corupți”.

„Aștept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de inițiative. În Guvern există încă destul de mulți demnitari corupți. Voi semna demisia oricărui membru al Guvernului Filip. În funcție trebuie sa fie promovați oameni tehnocrați, adevărați profesioniști, nu selectați pe criterii politice. Sînt gata se semnez în fiecare zi decrete de demisie a demnitarilor din această guvernare”, a declarat astăzi Dodon. 

Menționăm că Eduard Grama a fost reținut pe 15 martie curent, fiind suspectat de corupere pasivă, în cadrul unui dosar ce vizează înstrăinarea ilegală a bunurilor Colegiului Național de Viticultură și Vinificație. Ulterior, Judecătoria sectorului Buiucani a decis ca ministrul să fie transferat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Recent prim-ministrul Pavel Filip a transmis o scrisoare președintelui Igor Dodon prin care a cerut revocarea lui Eduard Grama din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load