Seminarul "Rolul mărcilor pentru promovarea imaginii şi a vînzărilor"

Seminarul "Rolul mărcilor pentru promovarea imaginii şi a vînzărilor"

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) invită oamenii de afaceri să participe la seminarul "Rolul mărcilor pentru promovarea imaginii companiei şi a vînzărilor", care se va desfăşura la Chişinău pe 23 martie.

Evenimentul este organizat prin intermediul Reţelei Europene a Întreprinderilor (EEN) în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI).

Surse din cadrul CCI au relatat că la seminar pot participa antreprenorii care încă nu şi-au înregistrat marca comercială, precum şi cei care doresc să afle mai multe despre sistemul de apărare a proprietăţii intelectuale în Moldova. Participanţii vor avea posibilitatea să adreseze întrebări experţilor AGEPI.

Cei care doresc să participe la eveniment trebuie mai întîi să completeze un formular, care poate fi accesat pe pagina CCI şi să-l expedieze pe adresa cristina.adam@chamber.md. Participarea la seminar este gratuită.

Un seminar similar a avut loc la Bălţi, în cadrul căruia directorul filialei CCI, Galina Codiţa, a spus că scopul campaniei care se desfăşoară în această perioadă în toate filialele CCI este "de a-i informa pe agenţii economici şi reprezentanţii autorităţilor publice locale despre rolul şi locul proprietăţii intelectuale în dezvoltarea economică, socială şi culturală a regiunii şi necesitatea protecţiei şi respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova".

Şeful secţiei instruire din cadrul Direcţiei promovare şi relaţii externe AGEPI, Iurie Badîr, a prezentat a pus accent pe factorii ce impun necesitatea mărcilor şi brandurilor, pe principiile de protecţie juridice a acestora, a scos în evidenţă funcţiile economice ale mărcilor şi a explicat care este esenţa brandurilor

La seminar au participat 26 de reprezentanţi ai mediului de afaceri şi consiliilor raionale din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Glodeni, Sîngerei şi Rîşcani.
 
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load