Afiș cultural pentru 18 martie

Afiș cultural pentru 18 martie

Teatru

Cei mici sînt așteptați începînd cu ora 11.00 la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Elefănțelul curios”, la Teatrul „Guguță” – la spectacolul „Motanul Leopold”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici”.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Aveți ceva de declarat?”.

Spectacolul „Mariaje forțate” se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov”.

Teatrul„ Satiricus I.L. Caragiale” va prezenta spectacolul „Nunta”.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Concerte


La Palatul Național „Nicolae Sulac” va avea loc concertul „Notre Dame de Paris”, care va începe la ora 19.00.

Serata poetico-muzicală cu Svetlana Kriucikova va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, începînd cu ora 19.00.

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” se va desfășura concertul „Visul primăverii”, care va începe la ora 16.00, iar la ora 19.00 va avea loc Festivalul-tribut „Kurtodrom”.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Frumoasa și Bestia”, „Kong: insula craniilor”, „T2 Trainspotting”, „Logan”, „Hai să cîntăm!”, „Balerina”, „Apărătorii”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Secretele Egiptului Antic”, „Lituania într-un colet poștal”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn”, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Faimosul etern feminin”.

Circ                 

Circul din Chișinău va prezenta programul „Circul vesel”. Începutul spectacolelor: la ora 12.00 și 16.00.
 
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load