Consiliul Concurenței a stabili sancțiuni de peste 60 mln. lei

16 mar. 2017,, 14:45   Economie
2859 0

În perioada 2012 – 2016, Consiliul Concurenței a administrat 530 de dosare, dintre care 295 au fost finalizate cu stabilirea sancțiunilor în valoare de 60 mln. lei, notează NOI.md

Declarațiile aparțin Vioricăi Cărare, Președintele Consiliului Concurenței din Republica Moldova și au fost făcute în cadrul conferinței internaționale dedicată aniversării a 10 ani de politici concurențiale în Republica Moldova.

Eveniment organizat cu susținerea Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței", finanțat din fonduri europene are loc în perioada 15 - 17 martie la Chișinău. Evenimentul reunește reprezentanți de vîrf ai autorităților de concurență din UE, SUA și CSI, factori de decizie din administrația publică centrală și locală, etc.

În cadrul conferinței sînt organizate mai multe paneluri de discuții pe domeniul concurenței și ajutorului de stat. Invitații de peste hotare și din Republica Moldova vor împărtăși experiența proprie și vor face schimb de cele mai bune practici în domeniul protecției concurenței.

Consiliul Concurenţei - fondată în 2007, a jucat un rol primordial în elaborarea și implementarea politicilor naționale din domeniul concurenței.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?