X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Atribuțiile ministrului Grama, preluate temporar de către viceministru

16 mar. 2017,, 14:00   Politică
2817 1

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță că atribuțiile ministrului Eduard Grama, care a fost reținut ieri de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, au fost preluate temporar de către viceministrul Iurie Ușurelu.

De asemenea, instituția menționează în cadrul unui comunicat de presă că momentan, ”ministerul își continuă activitatea în regim normal, îndeplinind obiectivele pentru actuala perioadă”.

Astăzi, procurorii au emis astăzi ordonanță de punere sub învinuire a ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, pentru corupere pasivă. Tot astăzi, procurorii urmează sa transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, în conformitate cu art. 200 din Codul de procedura penală.

Realitatea.md amintește că ieri, data de 15 martie 2017, au fost efectuate percheziții în cabinetul ministrului Eduard Grama. Ulterior, însoțit de procurorii anticorupție, ministrul a fost audiat la CNA în legătură cu situația celor 30 de hectare de teren agricol din comuna Stăuceni, care aparțineau Colegiului de Vinificație și Viticultură.

Eduard Grama a primit ieri îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme de sănătate în timpul audierilor la Procuratura Anticorupție. Medicii au decis că, avînd în vedere intervenția chirurgicală pe cord, pe care a suferit-o anterior, sînt necesare investigații suplimentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?