Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

„Agromașina”, pregătită să-i surprindă pe fermieri la „Moldexpo” (VIDEO) ©

16 mar. 2017,, 15:40   Business
5587 0

Companiile „Agromașina”, „Hidroinpex” și „ATC-Agrotehcomerț” și-au prezentat produsele la expoziția „MoldAgroTeh” (Spring).

O gamă largă de tehnică și utilaje pentru lucrări agricole, atît din cea testată de ani de zile, precum și din aceea care a ajuns de-abia în vînzare, sînt prezentate pe standurile acestor companii în cadrul Expoziției „MoldAgroTeh” (Spring). Expoziția se desfășoară la CIE „MoldExpo” și va dura pînă pe data 18 martie, relatează NOI.md.

Compania „Agromașina” participă anual la edițiile de primăvară și toamnă ale Expoziției „MoldAgroTeh” și continuă să fie solicitată în rîndul clienților. Directorul companiei Oleg Reuleț a relatat în cadrul unui interviu oferit NOI.md ce oferă standul S.A. „Agromașina”. „Noi activăm în domeniul producerii utilajelor pentru livezi, vii și cîmpuri. În acest an pe standul nostru sînt prezentate mașinile de stropit, agregatele pentru depănarea sîrmei, semiremorcile și agregatele pentru plantarea puieților. Utilajele noastre sînt solicitate, se bucură de popularitate, deoarece sînt practice și de calitate înaltă”, a menționat Reuleț.

Directorul general al S. A. „Agromașina” a relatat despre inovațiile pregătite de companie, menționînd că pe cumpărători îi așteaptă o surpriză. „În cele mai dese cazuri clienții noștri sînt interesați de agregate pentru plantarea puieților și de mașinile de stropit pentru livezi și vii, dar există deja cerere pentru produse noi. Noi ne propunem să lansăm un lot nou de mașini de stropit pentru pomii înalți, în primul rînd, pentru nuc. De asemenea, am pregătit o surpriză pentru clienții noștri – în vînzare va apărea o combină de recoltat strugurii. Aceasta este cea mai rapidă combină, concepută în baza unei tehnologii performante. Ea se produce doar în cinci țări din întreaga lume”, a comunicat Oleg Reuleț.

Tradițional, la expoziția de la Chișinău participă Compania „Hidroinpex” din raionul Soroca. „Participăm la expoziția „MoldAgroTeh” de șapte ani fără întreruperi. Pe parcursul mai multor ani producem motoare hidraulice, dar am decis să fabricăm ceva și pentru Moldova. Majoritatea produselor noastre sînt livrate în străinătate, inclusiv: în Rusia, Belarus,Ucraina, România și Ungaria. În prezent, muncim asupra unor utilaje noi care vor fi lansate către expoziția de toamnă”, a spus directorul S. A. „Hidroinpex” Anatolie Căldare în discuția cu corespondentul cu NOI.md.

Șeful S. A. „Hidroinpex” a prezentat standul companiei de la Expoziția „MoldAgroTeh” (Spring). „Avem un tocător mare de paie, care poate fi folosit la fermele cu bovine. De asemenea, aici este prezentat echipamentul de brichetat biomasa. În ultimii trei ani acest produs este foarte solicitat de clienții noștri, deoarece este livrat împreună cu tocător”, a relatat Căldare.

„În afară de aceasta, producem cositoare pentru floarea-soarelui, rapiță, care permit să se evite pînă la 30 la sută din pierderile, înregistrate la culegerea recoltei cu combine. Noi preconizăm producția de utilaje pentru recoltarea culturilor leguminoase, pe care intenționăm să le lansăm în toamna anului curent. În străinătate sînt foarte solicitate motoarele hidraulice. În afară de noi, astfel de utilaje sînt produse și la Uzina de la Lipețk, însă produsele noastre nu sînt cu nimic mai inferioare, ba chiar sînt net superioare”, a adăugat directorul S. A. „Hidroinpex”.



Totodată, la Expoziția de primăvară „MoldAgroTeh” și-a prezentat produsele și S. A. „ATC – Agrotehcomerț”, despre care a relatat în cadrul interviului oferit NOI.md directorul Companiei Alexandr Finciuc. „Sîntem bucuroși să vă prezentăm combina RSM 161 pentru cîmpurile cu productivitate înaltă și suprafețe mari. Acesta este produsă de Compania rusească „Rostselhozmaș”. Noi sîntem, de asemenea, dealeri ai companiei „Klever” care livrează utilaje pentru culegerea recoltei în perioada de primăvară, vară și toamnă. Este vorba despre cositoare, încărcătoare de cereale, stropitoare și prese de balotat. Așteptăm clienții noștri la Expoziția „MoldAgroTeh” (Spring).

Precizăm că Expoziția „MoldAgroTeh” (Spring) se desfășoară la CIE „MoldExpo” în perioada 15-18 martie. Aceasta este unul dintre cele mai mari proiecte expoziționale din domeniul agriculturii, în cadrul căruia este prezentată întreaga gamă de mașini și utilaje agricole noi, precum și cele mai performante tehnologii și materiale pentru producția agricolă. Expoziția are loc anual toamna și primăvara.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?