X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon: Legăturile cu regiunile ruseşti vor fi consolidate

16 mar. 2017,, 12:00   Economie
2267 0

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, şi-a exprimat convingerea că legăturile Moldovei cu regiunile ruseşti vor fi consolidate.

Despre aceasta el a scris pe pagina sa de facebook, comentînd întrevederea de joi pe care a avut-o cu delegaţia regiunii Astrahan din Rusia, condusă de viceguvernatorul, preşedintele Guvernului regiunii, Konstantin Markelov.

"Am discutat mai multe probleme ce ţin de relaţiile politice şi comerciale între ţările noastre, precum şi de cooperarea interregională. Printre chestiunile discutate se numără majorarea exporturilor producţiei întreprinderilor moldoveneşti în regiunea Astrahan şi atragerea investitorilor din Astrahan în economia moldovenească", a scris Dodon.

Potrivit lui, relaţiile comeciale dintre Moldova, regiunile ţării şi regiunea Astrahan au un mare potenţial.

"Sînt convins că legăturile noastre cu regiunea Astrahan şi alte regiuni ale Rusiei se vor dezvolta intensiv şi în continuare", a subliniat Dodon.

Vineri, Preşedintele Igor Dodon împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri, membri ai Consiliului Economic pe lîngă preşedinte, deputaţi ai Parlamentului va pleca la Moscova. Delegaţia va participa la forumul oamenilor de afaceri, desfăşurat de organizaţia "Delovaia Rossia". În cadrul vizitei, Dodon va avea o întrevedere cu preşedintele rus Vladimir Putin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?