X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Crește numărul aplicanților la concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău"

23 apr. 2013,, 09:00   Societate
2801 0
Foto : bessarabianform.com
Aproape 100 de curți ale blocurilor locative din capitală vor concura în cadrul concursului municipal de salubrizare „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău". Potrivit preturilor de sector, numărul concurenților este în creștere față de anul precedent.

În acest an, din sectorul Botanica au aplicat la acest concurs 37 de curți, din sectorul Ciocana – 11, din sectorul Centru – 9, din sectorul Rîșcani – 23 și din sectorul Buiucani – 30.

”Anul acesta, lumea este mai activă. Avem înregistrate mai multe curți de bloc față de anul trecut. Avem cîteva curți care deja au efectuat lucrările de salubrizare. Chiar ieri am primit un telefon de la niște locatari din apropierea Preturii, care sînt în așteptarea comisiei de evaluare”, a precizat pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan.

În context, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a subliniat că ”lucrările de salubrizare trebuie încheiate pînă la 1 mai, evaluarea acestora – pîna la 10 mai și anunțarea învingătorilor – la 14 mai. Pot fi acordate mai multe locuri I, II, III, avînd în vedere numărul mare de participanți.

Conform regulamentului concursului, celor mai curate şi amenajate curţi de bloc le vor fi acordate premii ce constau în lucrări de amenajare la alegere, efectuate de secrviciile de profil ale Primăriei Chișinău. Valoarea premiului pentru cîștigătorii locului I este de 100 de mii de lei şi, respectiv, cîte 75 de mii de lei şi 50 de mii de lei pentru deţinătorii locurilor II şi III.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав