Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noul Land Rover Discovery deja e în Moldova ©

15 mar. 2017,, 16:13   Ştiri Auto
2182 0

Acum puteți vedea noul crossover – premium Land Rover în salonul auto de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, 14.

Iar în perioada 18-19 martie Salonul organizează Zilele ușilor deschise, în cadrul cărora veți putea descoperi noul Discovery în atmosfera călătoriilor și a aventurilor.

Pe parcursul istoriei sale, Land Rover Discovery s-a dezvoltat continuu, dar a rămas fidel ideii inițiale – și azi, ca și un sfert de secol în urmă, el este creat pentru cei care zilnic sunt gata să facă noi descoperiri și să depășească limitele obișnuite. În cei 27 ani automobilul s-a impus ca un tovarăș de drum sigur, iar generația a cincea Discovery își menține spiritul de aventură și disponibilitatea de a merge oriunde.

Pe piața Republicii Moldova Discovery prezent în completările: S, SE, HSE, HSE Luxury. Cumpărătorii pot alege automobilul cu unul din cele două tipuri de motorizare: diesel de 3,0 litri Td6 și 258 с.p. sau motorul pe benzină de 3,0 litri, V6 cu suflantă, de 340 c.p.

Noul Land Rover Discovery

  • Noul Land Rover Discovery – un SUV full-size cu 7 locuri*, 3 rânduri de scaune ce uimesc prin versatilitate și posibilitățile vaste.
  • Debutul generației cinci a legendarului model a avut loc la Salonul Auto din Paris în septembrie,2016 .
  • Noul Discovery este continuarea ideilor conceptului Discovery Vision, are un design revoluționar și un șir întreg de tehnologii avansate.
  • Este mai ușor să intri în salonul spațios al noului Discovery grație funcției Auto Access Height, capabilă să reducă cu 40mm garda de sol, simplificând astfel îmbarcarea și debarcarea.
  • La noul Discovery construcția univalvă a ușii din spate a înlocuit-o pe cea dublă. Dar pentru a nu priva proprietarii de avantajele ușii separate a portbagajului, inginerii Land Rover au echipat modelul cu o funcție nouă - Powered Inner Tailgate (valva interioară de jos a portbagajului cu acționare electrică)
  • Noul Discovery poate fi deschis și închis fără utilizarea cheii tradiționale, grație brățării impermeabile Activity Key
  • Noul Discovery are o construcție ușoară din aluminiu, fapt care a permis reducerea cu 480 kg a masei automobilului, un consum mai eficient și reducerea emanațiilor de CO2
  • Noul Discovery menține tradiționala, pentru Land Rover, capacitate de trecere grație îmbinării dintre geometria off-road excelentă și tehnologiile avansate, sistemele Terrain Response 2 și All-Terrain Progress Control (ATPC)
  • Garda de sol a automobilului este mai mare cu 43 mm – până la 283 mm, iar adâncimea maximă a vadului de trecere e cu 200 mai mare și constituie acum 900 mm
  • Noul Discovery poate remorca până la 3 500 kg, iar grație sistemului semiautonom Advanced Tow Assist manevrele de mers înapoi cu remorcă au devenit simple și confortabile.
  • Grație ergonomicii bine gândite a spațiului, noul Discovery are un portbagaj de 2 500 litri și numeroase nișe pentru păstrarea diferitor obiecte.
  • Sistemul multimedia InControl Touch Pro sporește universalitatea automobilului, iar elementul central – ecranul de 10 inch – a permis eliberarea spațiului ocupat de o treime din butoanele analogice și comutatoare.
  • «SUV-ul digital» Discovery de diverse modificări oferă cca 9 porturi USB, șase prize 12В, un router incorporat 3G Wi-Fi, ce permite conectarea concomitentă a 8 dispozitive mobile.

Sâmbătă șu duminică, 18 și 19 martie, 2017 invităm toți doritorii să viziteze salonul auto Land Rover, la adresa Chișinău,bd.D.Cantemir, 14, pentru a vedea aievea noul SUV Land Rover. Sunteți așteptați sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, și duminică între orele 10.00 și 17.00. Toți doritorii, care vor vizita salonul în week-end-ul ușilor deschise, se vor putea programa pentru un test drive individual al noului model Land Rover.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?