Noul Land Rover Discovery deja e în Moldova ©

Noul Land Rover Discovery deja e în Moldova

Acum puteți vedea noul crossover – premium  Land Rover în salonul auto de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, 14.

Iar în perioada 18-19 martie Salonul organizează Zilele ușilor deschise, în cadrul cărora veți putea descoperi noul Discovery în atmosfera călătoriilor și a aventurilor.  

Pe parcursul istoriei sale, Land Rover Discovery s-a dezvoltat continuu, dar a rămas fidel ideii inițiale   – și azi, ca și un sfert de secol în urmă, el este creat pentru cei care zilnic sunt gata să facă noi descoperiri și să depășească limitele obișnuite. În cei 27 ani automobilul s-a impus ca un tovarăș  de drum sigur, iar generația a cincea   Discovery își menține spiritul de aventură și disponibilitatea de a merge oriunde. 

Pe piața Republicii Moldova Discovery prezent în completările: S, SE, HSE, HSE Luxury. Cumpărătorii pot alege  automobilul cu unul din cele două tipuri de motorizare: diesel de 3,0 litri   Td6 și 258  с.p. sau motorul pe benzină de 3,0 litri, V6 cu suflantă, de    340 c.p.

Noul Land Rover Discovery

 • Noul Land Rover Discovery – un SUV full-size cu 7 locuri*, 3 rânduri de scaune ce uimesc prin versatilitate și posibilitățile vaste.    
 • Debutul generației   cinci a legendarului model a avut loc la Salonul Auto din Paris  în septembrie,2016 .
 • Noul  Discovery este continuarea ideilor conceptului   Discovery Vision, are un design revoluționar și un șir întreg de  tehnologii avansate. 
 • Este mai ușor să intri în salonul spațios al noului   Discovery grație funcției  Auto Access Height, capabilă să reducă cu 40mm garda  de sol, simplificând astfel îmbarcarea și debarcarea. 
 • La noul Discovery construcția univalvă a ușii din spate a înlocuit-o pe cea dublă. Dar pentru a nu priva proprietarii de avantajele ușii separate a portbagajului, inginerii   Land Rover au echipat modelul cu o funcție nouă - Powered Inner Tailgate (valva interioară de jos a portbagajului cu acționare electrică)
 • Noul Discovery poate fi deschis și închis fără utilizarea cheii tradiționale, grație brățării  impermeabile   Activity Key
 • Noul Discovery are o construcție ușoară din aluminiu, fapt care a permis  reducerea cu 480 kg a masei automobilului, un consum mai  eficient și reducerea emanațiilor de CO2
 • Noul  Discovery menține tradiționala, pentru Land Rover,  capacitate de trecere grație  îmbinării dintre geometria off-road excelentă și tehnologiile avansate, sistemele Terrain Response 2 și All-Terrain Progress Control (ATPC)
 • Garda de sol a automobilului este  mai mare cu 43 mm – până la 283 mm, iar adâncimea maximă a vadului de trecere e cu  200 mai mare și constituie acum 900 mm
 • Noul Discovery poate remorca până la  3 500 kg, iar grație sistemului semiautonom   Advanced Tow Assist manevrele de mers înapoi cu remorcă au devenit simple și confortabile. 
 • Grație ergonomicii bine gândite a spațiului, noul   Discovery are un portbagaj de   2 500 litri și numeroase nișe pentru păstrarea diferitor obiecte.   
 • Sistemul multimedia InControl Touch Pro sporește universalitatea automobilului, iar elementul central – ecranul de 10 inch – a permis  eliberarea spațiului ocupat de o treime din butoanele analogice și comutatoare.  
 • «SUV-ul digital» Discovery de diverse modificări oferă cca 9 porturi USB, șase prize 12В, un router incorporat 3G Wi-Fi, ce permite conectarea concomitentă a 8 dispozitive mobile. 

Sâmbătă șu duminică, 18 și 19 martie, 2017   invităm toți doritorii să viziteze salonul auto    Land Rover, la adresa Chișinău,bd.D.Cantemir, 14,    pentru a vedea aievea noul SUV  Land Rover. Sunteți așteptați sâmbătă, între orele    10.00 și 18.00,  și duminică între orele 10.00 și 17.00. Toți doritorii, care vor vizita salonul în week-end-ul ușilor deschise, se vor putea programa pentru un test drive individual al noului model  Land Rover.
 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load