Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Conducători ai şcolilor moldoveneşti: vizită de instruire la Moscova

13 mar. 2017,, 16:30   Societate
2389 0

Directorii cîtorva şcoli din Moldova se află în vizită la Moscova.

Pe parcursul unei săptămîni ei vor vizita instituţii de învăţămînt din capitala Rusiei, vor lua cunoştinţă de funcţionarea clasei inginereşti şi medicale, de un fragment de lecţie cu utilizarea proiectului „Şcoala electronică moscovită” şi programul de instruire suplimentară. Centrul de diagnosticare independentă al Centrului de calitate a educaţiei din Moscova le va demonstra o lucrare de laborator la fizică cu utilizarea ochelarilor 3D. Cu participarea conducătorilor de şcoli din RM va avea loc masa rotundă „Instruirea copiilor cu posibilităţi limitate de sănătate”, iar la Centrul metodic va avea loc seminarul „Munca cu copiii dotaţi: colaborarea cu universităţile”.

Toate cheltuielile privind deplasarea şi le-a asumat partea-gazdă. Vizita a devenit posibilă graţie semnării Memorandumului de cooperare între Districtul administrativ de Vest al Moscovei şi administraţia oraşului Bălţi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?