X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Lupu NU а decis dacă îl va susține pe Filat

20 apr. 2013,, 18:50   Politică
4241 3
Foto: simpalsmedia.com
Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat /PD/ a delegat împuterniciri astăzi Biroului Executiv să decidă dacă va sprijini sau nu o nouă echipă guvernamentală. Joia viitoare Premierul desemnat Vlad Filat urmează să solicite Parlamentului susţinerea pentru un nou Cabinet de miniştri, informează MOLDPRES.

Preşedintele PD Marian Lupu a declarat presei că partidul ia în calcul şi posibilitatea de a nu susţine un nou guvern Filat. „Dacă toate celelalte posibile soluţii nu aduc schimbări de atitudine, nu aduc posibilitatea de schimbare mai radicală în ţară, am constatat că există şi posibilitatea organizării alegerilor anticipate”, a menţionat liderul democraţilor.

Marian Lupu a spus că PD mai are de discutat cu liberal-democraţii multe chestiuni. „Primul grup de subiecte vizează aspecte instituţionale, viziuni despre cum trebuie să funcţioneze diferite instituţii, şi al doilea grup de subiecte se referă la neprezenţa persoanelor compromise şi cu nume pătate”, a precizat speakerul moldovean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?