Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ea este tînăra care va reprezenta Rusia la Eurovision 2017 (VIDEO)

13 mar. 2017,, 00:02   Externe
6464 2

O tânără cu nevoi speciale va reprezenta Rusia la Eurovision 2017.

Cântăteața care va reprezenta Federația Rusă la cel mai important concurs de muzică din Europa are 26 de ani și se numește Yuliya Samoylova. Piesa care i-a adus victorie se intitulează „Flame Is Burning” și a fost elaborată cap-coadă de către compozitorul Leonid Gutkin – autor a numeroase piese care au răsunat deja la Eurovision, printre ele și cele ale cântărețelor Dina Garipova sau Polina Gagarina.

Anunțul despre înaintarea Yuliyei a fost răspândit de către conducerea postului național de televiziune.

Din cauza unei erori medicale, Yuliya Samoylova se deplasează din copilărie cu ajutorul unui scaun rulant, însă acest lucru nu a împiedicat-o să devină favorita rușilor.
Cântăreața a devenit protagonista multor proiecte, nu doar muzicale. În 2014 a avut ocazia să participe la Paralimpiadă și anume atunci în inimă i-a răsărit dorința de a ajunge la Eurovision.

„Am mers către asta întreaga mea viață. Priveam Eurovisionul acasă, alături de părinți, și mă gândeam că într-o bună zi voi ajunge pe acea ascenă. Acum prietenii și apropiații îmi sună într-una.

Atunci când am evoluat la Jocurile Paralimpice, Pervyi Kanal a aflat despre mine și m-a luat la ochi.
Piesa pe care o cânt este despre mine, despre ceea ce vorbesc în fiecare din interviurile mele: trebuie să mergi mereu către visul tău, să arzi, să ai inimă bună și atunci vei lumina nu doar calea ta, ci și pe cea a apropiaților.
Eu sunt în afara politicii, sunt pur și simplu fericită pentru că visul meu s-a îndeplinit”, spune succesoarea Polinei Gagarina la Eurovision.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?