X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

SunStroke Project se află în turneu, apoi vor lansa un nou clip (VIDEO)

10 mar. 2017,, 18:00   Showbiz
2591 0

Reprezentanții Republicii Moldova la Concursul Internațional de Muzică „Eurovision 2017”, SunStroke Project se află într-un turneu mondial pentru a-și prezenta piesa „Hey Mamma”, informează Noi.md.

Turneul formației a început pe 5 martie, atunci cînd au evoluat pe scena de la Eurovision 2017 România, apoi au plecat la Atena. De pe 8 pînă pe 10 martie, SunStroke Project concertează în Tallin, Estonia. Mîine, pe 11 martie vor ajunge în Lituania, acolo unde-și încheie turneul.

Potrivit presei străine, SunStroke Project vor lansa videoclipul piesei „Hey Mamma” pe 13 martie curent. Clipul relatează o istorie reală despre un cuplu, care urmează să facă cunoștință cu mama fetei. Cea din urmă se pare că nu-l agrează pe alesul fiicei sale, situație prin care trec mulți băieți, spun artiștii.

Reprezentanții Moldovei vor urca pe scena de la Kiev pe 9 mai, în prima semifinală a Eurovisionului. Alături de ei vor evolua reprezentanții din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia și alte țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?