SunStroke Project se află în turneu, apoi vor lansa un nou clip (VIDEO)

SunStroke Project se află în turneu, apoi vor lansa un nou clip (VIDEO)

Reprezentanții Republicii Moldova la Concursul Internațional de Muzică „Eurovision 2017”, SunStroke Project se află într-un turneu mondial pentru a-și prezenta piesa „Hey Mamma”, informează Noi.md.

Turneul formației a început pe 5 martie, atunci cînd au evoluat pe scena de la Eurovision 2017 România, apoi au plecat la Atena. De pe 8 pînă pe 10 martie, SunStroke Project concertează în Tallin, Estonia. Mîine, pe 11 martie vor ajunge în Lituania, acolo unde-și încheie turneul.

Potrivit presei străine, SunStroke Project vor lansa videoclipul piesei „Hey Mamma” pe 13 martie curent. Clipul relatează o istorie reală despre un cuplu, care urmează să facă cunoștință cu mama fetei. Cea din urmă se pare că nu-l agrează pe alesul fiicei sale, situație prin care trec mulți băieți, spun artiștii.

Reprezentanții Moldovei vor urca pe scena de la Kiev pe 9 mai, în prima semifinală a Eurovisionului. Alături de ei vor evolua reprezentanții din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia și alte țări. 

 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load