X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Caz fără precedent la Călărași! Tînăr șantajat și amenințat cu violența (VIDEO)

9 mar. 2017,, 08:45   Societate
2643 0

Trei indivizi fost reținuți de poliție, pentru că ar fi șantajat și amenințat cu distrugerea automobilului şi violenţă fizică, dacă timp de cîteva zile nu le va fi transmisă suma de 400 de euro, un tînăr de 25 de ani din raionul Călărași, notează NOI.md.

Potrivit victimei, deoarece acesta a refuzat să le dea banii, suspecţii l-au ameninţat din nou, cerîndu-i deja suma de 500 de euro.

Invinuiții de șantaj au vîrste cuprinse între 27 și 34 de ani, domiciliați în raionul Călărași și orașul Ialoveni, anterior au fost condamnați pentru trafic de droguri.

Poliţia a fost sesizată de victimă, care a declarat că în timp ce se deplasa cu automobilul personal pe o stradă din oraşul Călăraşi, alte două automobile i-ar fi blocat trecerea. După care, trei bărbaţi necunoscuţi, l-ar fi scos forţat din automobil, ameninţîndu-l cu distrugerea automobilului şi violenţă fizică. Motivul şantajului a fost inventat de suspecţi.

Bărbaţii au fost reţinuţi în timp ce primeau bani în sumă de 500 de euro de la victimă.

Datorită intervenţiilor prompte ale poliţiei, acţiunile ilegale ale bănuiţilor au fost prevenite, suspecţii fiind reţinuţi de poliţie pentru 72 de ore.

Ca urmare a percheziţiilor corporale şi în automobil, au fost depistaţi banii care i-a primit din partea victimei în sumă de 500 de euro, un cuţit cu care a fost ameninţat victima şi telefoane mobile.

Pe acest caz, a fost iniţiată o cauză penală, conform legislaţiei persoanele culpabile de şantaj se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 7 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?