X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

CCA a emis avertizare publică postului REN Moldova

7 mar. 2017,, 17:30   Societate
3593 0

În cadrul ședinței de marți, 7 martie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a emis o avertizare publică penyru postul de televiziune REN Moldova, pentru încălcarea Legii cu privire la protecția copiilor de la impactul negativ al informației.

Postul TV a fost sancționat pentru faptul că înainte de a difuza filmele, în special ”Detectivii” și ”Joker. Operațiunea Capcana” nu a specificat cenzura de vîrstă și nu a avertizat telespectatorii despre violențele care se conțin în film. Decizia a fost luată după o adresare semnată de cetățeanul Denis Morozov-Veselov, care a solicitat pedepsirea postului de televiziune.

În afară de aceasta, el s-a plîns pe postul TV Prime , care a difuzat un reportaj despre uciderea ambasadorului Rusiei n Turcia fără ca telespectatorii să fie avertizați că urmează cadre șocante, la fel, s-a plîns pe posturile Jurnal TV și Canal 3, care au difuzat filme și nu au indicat corect plafonul de vîrstă. În opinia lui, filmele respective urmau să fie difuzate pentru publicul mai mare de 18 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?