UE va oferi granturi pentru 15 companii din Găgăuzia și Taraclia

UE va oferi granturi pentru 15 companii din Găgăuzia și Taraclia

Cu susținerea Uniunii Europene, 15 antreprenori din Găgăuzia și Taraclia vor putea dezvolta afaceri și crea noi locuri de muncă, notează NOI.md.  

Programul finanțat de Uniunea Europeană "Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia" (SARD), implementat de PNUD, vor desfășura o ceremonie de înmînare a certificatelor de grant pentru 15 antreprenori selectați în prima rundă a concursului de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia și Taraclia.
 
Evenimentul va avea loc vineri, 10 martie 2017, începînd cu ora 10:00, la o întreprindere ce aparține unuia dintre beneficiarii de granturi – compania producătoare de fructe uscate – Cardașlîc SRL.
 
La eveniment vor participa ambasadorul Pirkka Tapiola, șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Dafina Gercheva, coordonatoare rezidentă ONU și reprezentantă permanentă PNUD în Republica Moldova, beneficiarii de granturi, agenți economici, reprezentanți ai autorităților publice locale și organizațiilor internaționale etc.
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load