X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Antreprenorii din RM sînt invitaţi să participe la proiectul Ready2go

7 mar. 2017,, 08:45   Economie
1752 0

Întreprinderile mici şi mijlocii din Moldova sînt invitate să participe la proiectul european de instruire Ready2Go, în cadrul căruia antreprenorii vor fi instruiţi să întocmească un individual plan internaţional de afaceri.

Surse din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei au relatat pentru INFOTAG că proiectul oferă un program individual de instruire şi ghidare, special conceput pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Fiecare companie va beneficia de suport şi consultanţă la distanţă pe toată durata proiectului Ready2Go.

Participanţii selectaţi vor avea ocazia să exploreze pieţele internaţionale prin participarea la două cursuri suplimentare, care vor avea loc în cinci centre culturale diferite ale Europei, dar şi să fie prezenţi la două evenimente de networking în ţările ţintă, costurile fiind cofinanţate.

Programul Ready2G este disponibil doar pentru 80 companii selectate. Formularul de aplicare online este disponibil pe www.b2match.eu/ready2go şi poate fi transmis pînă pe 31 martie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?