X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Schwarzenegger şi-a dat demisia de la show-ul „Apprentice” din cauza lui Trump

4 mar. 2017,, 19:00   Externe
2808 0

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a anunțat că și-a dat demisia și nu va mai prezenta show-ul „The New Celebrity Apprentice”, unde i-a luat locul lui Donald Trump, învinuindu-l pentru decizia lui chiar pe miliardarul devenit președintele SUA, informează BBC News.

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vîrstă de 69 de ani, care i-a luat locul lui Donald Trump în cadrul show-ului „The New Celebrity Apprentice”, a declarat că nu va mai apărea într-un nou sezon al emisiunii. El și-a motivat decizia, spunînd că este deranjat de intervenția președintelui SUA, în cadrul emisiunii.

„Mi-a plăcut să lucrez cu NBC şi cu Mark Burnett. Toată lumea – de la celebrităţi la echipa din departament – au fost de nota 10, şi aş lucra din nou cu ei la un show care nu are un asemenea trecut”, referindu-se la faptul că emisiunea a fost prezentată înaintea lui de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump.

”Nu este din cauza show-ului, pentru că toţi telespectatorii cu care m-am întîlnit mi-au spus că iubesc emisiunea… dar am refuzat să mă întorc în momentul în care am văzut numele lui Trump peste tot. Cînd oamenii au aflat că Trump încă se implică în show ca producător executiv şi că încă primeşte bani de pe urma emisiunii, peste jumătate din oamenii care se uitau au început să boicoteze emisiunea”, a spus actorul pentru publicația Empire.

”Am învăţat multe lucruri, m-am simţit bine, a fost o oportunitate grozavă, dar în aceste circumstanţe nu mă voi întoarce pentru un alt sezon”, a spus Arnold.

Arnold a preluat rolul de prezentator de la Trump, dar ratingurile au scăzut dramatic cînd episoadele au fost difuzate în 2016 – 2017 şi, ca urmare, mai mulţi sponsori au încheiat afacerile cu show-ul, dar o altă cauză aparentă este şi intervenţia lui Trump din spatele camerelor de filmat, fiind producător executiv.

Schwarzenegger şi Trump s-au angajat şi în dispute publice, preşedintele SUA criticîndu-l pe actor din cauza ratingurilor scăzute, faţă de perioada în care el însuşi a fost prezentator.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?