X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu: Ghimpu este un politician expirat (VIDEO)

3 mar. 2017,, 11:05   Politică
3561 8

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, comentează acuzația liderului PL, Mihai Ghimpu în adresa formațiunii pe care o conduce, precum că ar fi finanțată de serviciile secrete ruse.

În cadrul emisiunii „Important”de la postul de televiziunile TVC21, Sandu a negat acuzațiile, specificînd că “Ghimpu este un politician expirat” care face orice ca să se manifeste în fața publicului.

„Am citit comentarii pe rețelele de socializare și cei mai mulți internauți au răspuns că, cel mai probabil, sîntem finanțați de extratereștri. Cred că acest lucru este mai adevărat decît declarația lui Ghimpu. Dînsul este un politician expirat și încearcă să facă declarații scandaloase care să-l readucă în vizorul publicului”, a spus Sandu.

Totodată, în cadrul emisiunii a fost abordată și problema sistemului electoral. Potrivit lui Sandu, PAS este pentru actualul sistem, specificînd că sistemul electoral în baza votului uninominal poate fi discutat doar după ce va fi supus dezbaterilor publice, și fără a fi promovat în baza dorinței unui singur partid. „Acum nu este momentul în care noi putem să avem un asemenea proces autentic. Sînt anumite probleme în sistemul actual electoral, în lege și noi vom veni cu o propunere să le schimbăm, dar schimbarea sistemului electoral este inoportună în acest moment, fiindcă cei care vor să o facă sînt necredibili”, a conchis Sandu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?