X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lupu, PESIMIST după negocierile cu Filat

16 apr. 2013,, 12:25   Politică
10729 5
Foto: pdm.md
Consultările candidatului la funcția de premier, Vlad Filat, privind crearea unui nou guvern sînt în desfășurare. Astfel, pe parcursul zilei de ieri, liderul PLDM a avut discuții cu președintele Parlamentului, Marian Lupu, care a declarat că principala chestiune discutată a fost excluderea persoanelor compromise de la actul de guvernare, fără a da vreun nume, relatează NOI.md.

„Am avut o primă întrevedere la solicitarea domnului Filat. Pe noi ne interesează eficienţa şi rezultatele actului de guvernare în eventualitatea ca noi toţi să fim capabili să ajungem la un rezultat pozitiv – curăţirea rîndurilor prin excluderea oamenilor compromişi. Într-o rundă de discuţii, rezultatele nici nu apar. A fost o discuţie calmă şi constructivă", a precizat Marian Lupu.

De asemenea, Vlad Filat a avut discuții și cu deputatul neafiliat Sergiu Sîrbu, care s-a expus asupra unor probleme care trebuie rezolvate în R.Moldova.

"Am avut o discuţie şi un schimb de opinii cu premierul în exerciţiu, Vlad Filat. M-am expus asupra unor probleme ce urmează a fi soluţionate în domeniul drepturilor omului, inclusiv asigurarea accesului liber la justiţie", a spus Sergiu Sîrbu.

Totodată, Vlad Filat a avut o întrevedere și cu liderul PSRM, Igor Dodon, care a declarat că nu îşi va da votul pentru Vlad Filat, chiar dacă i s-au făcut anumite oferte politice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?