COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă un șir de vinării din Moldova vor relua livrările în Rusia

Încă un șir de vinării din Moldova vor relua livrările în Rusia

Majoritatea companiilor vinicole din Moldova, din cele 13 întreprinderi inspectate de specialiști ai Serviciului federal sanitar Rospotrebnadzor, vor putea să-și reia livrările de produse în Rusia după efectuarea expertizei de laborator și evaluarea finală a documentației prezentate.

Anunțul a fost făcut, într-un interviu pentru RIA Novosti, de către șefa Serviciului rusesc, Anna Popova, citată de NOI.md.

„Specialiștii de la Rospotrebnadzor au revenit din Moldova. Majoritatea companiilor dintre cele 13 inspectate vor putea să-și livreze produsele pe piața rusească după efectuarea expertizei de laborator și evaluarea finală a documentelor prezentate”, a declarat Anna Popova.

La mijlocul lunii februarie Rospotrebnadzor a comunicat că experții Serviciului vor vizita vinăriile din Moldova care livrează sau intenționează să livreze în FR produse alcoolice și în urma vizitelor se va discuta posibilitatea majorării livrărilor de alcool moldovenesc pe piața rusească.

Anterior președintele FR, Vladimir Putin, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținute la finalul negocierilor cu președintele Moldovei, Igor Dodon, că numărul de întreprinderi moldovenești cu dreptul de a livra produse pe piața moldovenească cel mai probabil va crește.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load