X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Liga Tineretului Rus va distribui în Moldova 100 de mii de panglici ale Sf. Gheorghe

16 apr. 2013,, 09:30   Societate
7235 2
Foto: noi.md
Liga Tineretului Rus din Moldova a lansat campania "Panglica Sf. Gheorghe 2013". La Chișinău, acțiunea a avut loc la Arcul de Triumf, unde activiștii din Liga Tineretului Rus le-au înmînat trecătorilor simboluri ale victoriei – panglica Sfîntului Gheorghe și bonete militare. "Prin intermediul acestei campanii, dorim să le reamintim cetățenilor că se apropie Ziua Victoriei și noi facem parte din poporul învingător în acest război", a menționat activista Ligii, Iulia Petuhov.

"Pentru mine, Panglica Sfîntului Gheorghe este simbolul bucuriei pentru victoria noastră", a spus unul dintre trecători.

"Noi trebuie să ne mîndrim cu bunicii și străbunicii noștri, care au luptat pentru noi în acest război și nu s-au temut să-și dea viața pentru viitorul nostru", a spus un tînăr.

Membrii Ligii vor împărți peste 100 000 de panglici negru-oranj prin toată republica. Potrivit reprezentanților Ligii, vor fi organizate mai mult de 70 de acțiuni, printre care: ”Valsul Victoriei” cu participarea a 40 de perechi, concerte, lansare de lampioane în amintirea veteranilor căzuți la război, îngrijirea mormintelor, lansarea proiectului „Cartea memoriei”. De asemenea, va fi înșirată o panglică de 360 de metri în opt orașe din Moldova, va fi organizat un raliu masiv la nivel republican, la care vor participa peste 20 de automobile.

În cadrul evenimentului, orice doritor va putea primi Panglica Sf. Gheorghe la oficiile și reprezentanțele mișcării de tineret din întreaga țară. La Chișinău, panglicile pot fi primite la adresa str. Pușkin 56.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?