Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Uzina metalurgică intenționează să lanseze procesul de producție în martie

27 feb. 2017,, 13:45   Economie
2732 0

Una dintre cele mai mari întreprinderi din Transnistria, Uzina Metalurgică Moldovenească de la Rîbnița (UMM), intenționează să lanseze procesul de producție în martie curent.

Anunțul a fost făcut la televiziunea locală de către noul director general al Întreprinderii, Serghei Cornev, potrivit căruia topirea metalului va fi inițiată deja în primele zile ale lunii martie, iar peste cîteva zile va fi lansată și producția de laminate.

„Uzina este asigurată cu toate cele necesare pentru inițierea procesului de producție. Vînzarea producției din anul trecut ne-a permis să achiziționăm metal uzat în volumul suficient pentru lansarea producției. Principalul obiectiv realizat la dispoziția Guvernului este cooperarea fără intermediari, în direct, atît cu furnizorii de metal uzat și materie primă, cît și cu consumatori”, a spus el.

Potrivit lui, în anul curent Uzina va iniția fabricarea unor tipuri de oțel mai calitative, solicitate de cumpărători.

Directorul a infirmat zvonurile privind reducerile masive de personal la Întreprindere.

„Astăzi, la noi muncesc circa 300 de persoane. Este un număr optim pentru Întreprindere. Ne vom ocupa și de structura consiliului de administrație, dar la nivel global, așa cum se vorbește uneori că vor fi reduși o mie de oameni – credeți-mă, acest lucru nu va avea loc”, a asigurat Cornev.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?