X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Sprijin NEAȘTEPTAT de la Filat pentru Ghimpu

15 apr. 2013,, 12:12   Politică
8382 7
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, premierul în exercițiu Vladimir Filat speră că situația din Partidul Liberal va reveni la normal. Declarația a fost făcută în legătură cu faptul că mai mulți membri cu funcții de răspundere ai PL au fost excluși din partid, relatează NOI.md.

Întrebat dacă deputații din cadrul consiliului de reformare al PL ar putea vota pentru candidatura sa la funcția de premier, Vlad Filat a ezitat să răspundă, specificînd că nu vede nicio legătură între criza din PL și procesul politic de negocieri care are loc în vederea investirii unui nou guvern, relatează NOI.md.

“Este corect ca noi să nu comentăm procesele interne ale partidelor politice din Republica Moldova. Sper ca în PL se vor rezolva toate aceste situații. Noi avem nevoie de un partener cu care să realizăm o guvernare bună în Republica Moldova. Nu aș lega ceea ce se întîmplă în PL cu procesul politic care are loc în vederea investirii unui nou guvern”, a spus Filat.

Menționăm că mai mulți membri cu funcții de răspundere din PL au fost excluși din partid după ce au creat Consiliul de Reformare al PL. Membrii consiliului pledează pentru continuarea proceselor de negocieri privind crearea unei noi coaliții și schimbarea președintelui PL.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?