X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

DigitalDay 2017 - cea mai așteptată conferință a anului în domeniul internet-marketing! ©

24 feb. 2017,, 12:07   Business
3191 0

În data de 28 februarie în Chișinau va avea loc evenimentul anului – conferința DigitalDay 2017, în cadrul careia experți de top din Moldova, Marea Britanie, Rusia și Ucraina vor împărtăși din experiența proprie și vor prezenta cunoștințe și informații practice din domeniul Internet-marketingului.

Crearea, promovarea și popularizarea paginilor web, publicitatea pe Internet, publicitatea pe bannere... Daca aceste cuvinte fac parte din activitatea dvs profesională, atunci DigitalDay 2017 este conferința de care aveți nevoie!

CARE ESTE SECRETUL PUBLICITĂȚII ON-LINE EFICIENTE

Suportul publicitar este deosebit de important pentru dezvoltarea cu succes a oricărei afaceri. Între timp, publicitatea pe Internet a devenit extrem de populară datorită eficienței sale, disponibilității, și a acoperirii masive a publicului ținta.

Specialiștii în domeniul relațiilor publice sunt conștienți ca acest domeniu trebuie încredințat doar experților recunoscuți, în spatele cărora există o experiența de succes în crearea și promovarea site-urilor, experiență în publicitatea online, precum și realizarea unor proiecte de proporții. Totuși, un profesionist adevărat nu e ușor de găsit, acesta trebuind să-și îmbunătățească în mod continuu abilitățile sale.

DIGITALDAY 2017: PUBLICITATEA ÎN INTERNET – NU SE REDUCE DOAR LA BANNERE PUBLICITARE

Internet Sales House Media Contact organizează în Chișinău cea mai mare conferință dedicată marketingului pe Internet.

În data de 28 februarie, experți de top din Moldova, Marea Britanie, Rusia și Ucraina vor împărtăși din experiența proprie și vor prezenta informații practice vizînd ultimele tendințe, auditorii, publicitate media, publicitate targheting, vor prezenta dinamica pieții de publicitate din R.Moldova, cît și strategii de optimizare a campaniilor de publicitate.

Conferința va fi îndeosebi de utilă:

- oamenilor de afaceri

- specialiștilor în marketing

- conducătorilor proiectelor Internet

- managerilor PR

- managerilor de brand

- agențiilor de publicitate

DE CE SE MERITĂ SA PARTICIPAȚI LA ACEASTA CONFERINTĂ

Digital Friday – este o platforma de comunicare a profesioniștilor în domeniul Internet-marketing și publicității, a reprezentațnilor mediului de afaceri și a dezvoltatorilor de soluții tehnologice noi. Participanții vor lua cunoștință cu informație analitică curentă, previziuni ale experților, precum și vor avea posibilitatea sa studieze modele unice, ateliere și ședințe practice cu participarea specialiștilor de top ai Mail.Ru Group.

Ulterior veți putea aplica aceste cunoștințe și informații în propriile campanii de publicitate.

Programa evenimentului poate fi vizualizată aici (http://mediacontact.md/digitalday2017/#programm)

Tichetele pot fi procurate aici (https://iticket.md/event/digitalday-2017/).

Numărul participanților este limitat!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?