Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

HTC First, la primele impresii: un telefon decent destinat pasionaţilor de Facebook sau celor care vor Android pur-sînge

14 apr. 2013,, 09:00   Ştiinţă şi IT
3716
Foto : mshcdn.com
Facebook Home nu a fost singura vedetă a evenimentului susţinut de Facebook săptămîna trecută. Taiwanezii au avut un moment de glorie şi au prezentat HTC First, primul telefon care va veni cu interfaţa Facebook Home preinstalată.

Telefonul social HTC First a ajuns pe mîinile jurnaliştilor de tehnologie din SUA iar părerile legate de el sînt împărţite. HTC First este un smartphone care rulează Android 4.1.2 pe un procesor dual-core tactat la 1,4Ghz. Ecranul este de 4,3 inci şi are o rezoluţie HD 720p. Memoria RAM este de 1GB iar spaţiul de stocare este de 16GB. HTC First are două camere, una principală de 5MP şi una frontală de 1,6MP.

La o primă vedere, smartphone-ul nu ne dă pe spate cu specificaţiile tehnice, dar preţul lui este de 99 de dolari. Acesta va ajunge la operatorii din SUA începînd cu 12 aprilie iar în Europa în lunile următoare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав