X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chiril Lucinschi și-a depus mandatul de deputat

22 feb. 2017,, 12:24   Politică
8791 9

Deputatul PLDM Chiril Lucinschi a anunțat astăzi că renunță la mandatul de deputat și se retrage din partid, informează NOI.md.

„Am decis să-mi depun mandatul de deputat și să scriu cerere de retragere din PLDM. Vreau să le mulțumesc tuturor deputaților cu care am lucrat și în legislatura precedentă, și în cea actuală. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne asigură activitatea noastră în calitate de deputați”, a explicat Lucinschi.

El și-a argumentat decizia prin faptul că se va implica într-un nou proiect mediatic și nu dorește ca acesta să interfereze cu activitatea sa politică.

„Am luat decizia de a ceda 75% dintre acțiunile postului de televiziune TV7 unei asociații de jurnaliști, care va prelua conducerea postului. Vom contribui și noi la dezvoltarea acestui proiect. Rămîn parte minoritară, dar nu vreau să-i prejudiciez imaginea și nu vreau să fie insinuări greșite. Am luat decizia de a-mi depune mandatul”, a precizat Lucinschi.

Potrivit politicianului, noul proiect mediatic este menit să creeze o platformă liberă pentru breasla jurnalistică, bazată pe adevăr și profesionalism. Acesta a mai precizat că asociația de jurnaliști care va prelua conducerea postului TV7 se află acum în proces de înregistrare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?