Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Lupu comentează desemnarea miniștrilor PD în noul guvern

12 apr. 2013,, 14:10   Politică
6566 2
Fotо: pdm.md
Președintele Parlamentului, Marian Lupu, susține că, deocamdată, în cadrul negocierilor privind crearea noului guvern, discuții privind desemnarea miniștrilor nu au loc. Potrivit declarației făcute de către Marian Lupu după ședința Parlamentului, discuțiile acum se axează pe felul cum ar trebui să funcționeze noul cabinet de miniștri, relatează NOI.md.

“Sîntem departe de etapa în care să discutăm despre desemnarea miniștrilor. Acum, discuțiile se axează pe lucruri care determină calitatea actului de guvernare, viziunea care ar determina cum ar trebui să funcționeze noul cabinet de miniștri. Dacă depășim această primă fază, evident, ajungem și la etapa cu candidaturile pentru funcțiile de miniștri”, a spus Lupu.

Marian Lupu susține că încă nu a purtat discuții cu Vlad Filat privind numirea sa în funcția de premier, însă se arată convins că acestea vor demara curînd, deoarece este puțin timp la dispoziție.

Vlad Filat a declarat că va începe luni negocierile cu reprezentanții partidelor din fosta AIE pentru formarea unui nou guvern.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?