Combinatele școlare sînt verificate

Combinatele școlare sînt verificate

În urma mai multor plîngeri parvenite la Direcția generală sănătate, Primăria Chișinău a dispus începerea verificărilor în cele cinci combinate școlare existente, informează NOI.md.

Potrivit unei dispoziții semnate de primarul general, Dorin Chirtoacă, astăzi se dă start controalelor în întreprinderile municipale de prestare a serviciilor de alimentație în școli. Verificările vizează combinatele: „Rîșcani - ȘC”, „Liceist”, „Bucuria – EL”, „Adolescența” și „Combinatul alimentar școlar”. Aceste întreprinderi prestează servicii de alimentație pentru 132 de școli din capitală.

Verificările vor fi efectuate de o comisie municipală, din care fac parte reprezentanți ai subdiviziunilor de profil, inclusiv din domeniul sănătății, educației, resurselor umane, auditului intern, serviciului de sănătate publică. Scopul acestor controale este urmărirea activității agenților economici privind calitatea și legalitatea serviciilor prestate, dar și managementul resurselor umane din cadrul acestor entități.

Controalele vor dura pînă la sfîrșitul lunii martie, iar rezultatele acestora vor fi făcute publice. 
 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load