Preşedintele JCI consideră că în Moldova există potenţial pentru dezvoltare

Preşedintele JCI consideră că în Moldova există potenţial pentru dezvoltare

"În Moldova sînt tinerii care doresc cu adevărat să îmbunătăţească situaţia din ţară, de aceea ţara are potenţial", consideră preşedintele Camerei Internaţionale a Tinerilor Lideri şi Antreprenori (Junior Chamber International JCI), Dawn Hetzel.

Surse din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) au comunicat că despre aceasta ea a declarat în cadrul primei sale vizite în Republica Moldova, la o întrevedere cu preşedintele CCI, Sergiu Harea, cu care a discutat despre oportunităţile pe care le oferă cele două instituţii domeniului antreprenorial şi despre posibilitatea deschiderii reprezentanţelor JCI în raioanele Moldovei.

Preşedintele JCI a dat o înaltă apreciere activităţii reprezentanţei organizaţiei sale în Republica Moldova privind stabilirea unor relaţii strânse de parteneriat şi a spus că "ea are încredere în tineri, care sînt capabili să schimbe ţara în bine".

"Vom lucra la un plan comun de susţinere a tinerilor businessmeni pentru a contribui la dezvoltarea lor ulterioară", a spus ea.

Sergiu Harea a trecut în revistă activităţile pe care le organizează CCI a Republicii Moldova pentru susţinerea tinerilor businessmeni, printre care vizite de studiu peste hotare, traininguri, workshopuri şi întâlniri cu oameni de succes din ţară şi de peste hotare.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load