Biletele pentru ”Eurovision 2017” se vînd ca pîinea caldă

Biletele pentru ”Eurovision 2017” se vînd ca pîinea caldă

Ucrainenii se pregătesc pentru cel mai important concurs muzical din Europa care în acest an va avea loc la Kiev. 

Biletele pentru Eurovision se vînd ca pîinea caldă, iar în primele 15 minute au fost cumpărate peste trei mii. Primele două fost au achiziționate de interpreta ucraineană Ruslana, care a cîștigat Eurovisionul în 2004.

Potrivit presei ucrainene, pe site-ul oficial al concursului s-a format deja un rînd din 11 mii persoane la procurarea biletelor. Prețul acestora variază în funcție de etapă și loc. Cel mai ieftin, costă opt euro, iar cel mai scump – 500 de euro. În total vor fi vîndute peste 70 de mii de bilete, pentru toate cele nouă show-uri care vor avea loc în cadrul concursului, șase repetiții, două semifinale și marea finală.

Evenimentul va avea loc în cel mai mare Centru de Expoziții din Ucraina. Complexul se întinde pe o suprafață de 58 de mii de metri pătrați și cuprinde trei pavilioane. Acesta are o sală pentru congrese, 14 încăperi pentru conferințe, mai multe restaurante și cafenele. Capacitatea halelor este de pînă la opt mii de persoane. Aproximativ 1500 de spectatori vor sta în picioare, iar 6500 așezați. Potrivit organizatorilor, lucrările de instalare a arenei pentru Eurovision, vor începe din 18 martie. Bugetul concursului va fi de 24 de milioane de euro. Peste 1500 de jurnaliști din întreaga lume vor veni la Kiev în perioada evenimentului, alături de mii de fani din 43 de țări.

Finala Eurovision 2017 este planificată pentru data de 13 mai, iar semifinalele vor avea loc în zilele de 9 și 11 mai. Ucraina a obținut statutul de țară gazdă după ce reprezentanta sa de anul trecut, Jamala, a învins cu piesa istorică "1944".
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load