X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Vizitarea Casei Albe va fi reluată, anunță Melania Trump

15 feb. 2017,, 08:45   Război în Ucraina
1620 0

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a anunțat marți că vizitarea Casei Albe va fi reluată din 7 martie, transmite agenția EFE.

Într-un comunicat, aceasta a informat asupra redeschiderii porților clădirii, după ce vizitele au fost suspendate de la învestitura președintelui SUA, Donald Trump, soțul său, pe 20 ianuarie.

"Sînt încîntată de redeschiderea Casei Albe pentru sutele de mii de vizitatori care vin în fiecare an. Casa Albă este un loc unic și istoric și sîntem emoționați să împărțim frumusețea și istoria acestuia", a arătat într-un comunicat Melania Trump, care locuiește încă la New York, în Turnul Trump.

Aleșii americani au criticat în ultimele zile închiderea pe o perioadă neobișnuit de lungă a Casei Albe, care suspendă în mod tradițional vizitele turiștilor pe timpul tranziției între cele două administrații prezidențiale, menționează AFP.

"Thomas Jefferson a demarat în 1805 această tradiție a primirii de vizitatori la Casa Albă. Iar administrațiile precedente au redeschis rapid porțile Casei Albe pentru public, ba chiar a doua zi după învestitură", au amintit circa douăzeci de parlamentari într-o scrisoare adresată executivului, făcută publică luni.

Cererile de vizitare trebuie să fie transmise reprezentantului în Congres al statului în care locuiește persoana interesată de turul Casei Albe, în cazul cetățenilor americani, în timp ce străinii trebuie să adreseze solicitarea prin intermediul ambasadelor țărilor din care provin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий