Organizatorii Eurovisionului din Ucraina își suspendă activitatea

Organizatorii Eurovisionului din Ucraina își suspendă activitatea

Echipa de organizatori ai concursului muzical Eurovision, care trebuie să se desfășoare în 2017 în Ucraina, și-a suspendat activitatea.

Despre aceasta a scris pe Facebook unul din organizatori, Denis Bloschinsky, relatează Noi.md

Bloschinsky a motivat prin faptul că nu poate organiza Eurovision, pentru că nu poate renunța la principiile și valorile sale. El a publicat o scrisoare scanată, semnată de întreaga echipă de organizatori, care au renunțat, de asemenea, să participe la organizarea concursului. Scrisoarea a fost semnată de producătorii executivi și reprezentanții a nouă departamente. 

"În decembrie <...> ne-au lipsit de împuterniciri, numind, de facto, un nou șef al concursului din Ucraina, căruia i-au dat putere de decizie completă în toate aspectele - este menționat în scrisoare. - După numirea noii conduceri, care nu a făcut nimic pentru realizarea proiectului, pregătirea pentru concurs a fost suspendată pe două luni, susțin autorii adresării".

Pe site-ul oficial al organizatorilor Eurovision este confirmată demisia cîtorva organizatori, inclusiv, cea a eveniment-managerului Dennis Bloschinsky și a echipei sale. Potrivit versiunii oficiale, ei nu-și vor putea continua lucrul, din cauza problemelor cu personalul.

Ucraina a primit dreptul de a găzdui Eurovision-2017 după ce a cîștigat cîntăreața Jamala, de origine tătară din Crimeea, la concursul de la Stockholm, în anul 2016. Semifinalele vor avea loc pe 9 și 11 mai, finala pe 13 mai.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load