Plîngeri la Direcția sănătate privind calitatea alimentației în școli (VIDEO)

Plîngeri la Direcția sănătate privind calitatea alimentației în școli (VIDEO)

Pe adresa Direcției sănătate a Primăriei capitalei au parvenit cîteva plîngeri din partea mai multor părinți nemulțumiți de calitatea alimentației în școlile primare, gimnaziile și liceele din capitală.

Mai mult, aceștia au cerut evaluarea celor cinci întreprinderi responsabile de alimentația în instituțiile de învățămînt, informează NOI.md.
 
În acest context, șeful Direcției sănătate, Mihai Moldovanu, a venit cu o cerere la adresa primarului ca cel din urmă să emită o dispoziție prin care să permită evaluarea celor cinci combinate școlare pentru a fi clarificate mai multe aspecte.
 
„În primul rînd, să fie clarificat modul în care se formează meniul și ce include, deoarece se vehiculează că în prețul de 10 lei este inclus meniul, vesela și salariul. Apoi să vedem dacă este asigurat procesul tehnologic în școli și dacă șefii își îndeplinesc atribuțiile. Și nu în ultimul rînd să vedem care este statutul juridic al combinatelor școlare”, a declarat Moldovanu.
 
La rîndul său, primarul general, Dorin Chirtoacă, a răspuns solicitării lui Moldovanu și a dispus formarea unei comisii speciale care să clarifice aspectele menționate de Mihai Moldovanu.
 
 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load