Afiș cultural pentru 12 februarie

Afiș cultural pentru 12 februarie

Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Pădurea de argint”, la Teatrul „Licurici” – la spectacolul „Jocuri magice”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Băiețelul și Karlson”, iar la ora 12.00 – la Teatrul „Luceafărul”, la spectacolul „Aladin”, și la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – la spectacolul „Cenușăreasa”.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Cafeneaua”, care va începe la ora 18.00.

Teatrul „A.P. Cehov” va fi gazda spectacolului „Uită-l pe Herostrat”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „Luceafărul” va prezenta spectacolul „ConsoLAtorul de văduve”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Doi într-un scrînciob” se va juca pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” începînd cu ora 18.00.

Pe scena Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” va putea fi urmărit spectacolul „Banii, banii sau borsetka”, care va începe la ora 18.00.

Concerte


La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc concertul „Du-te, dor, în valea seacă”, începînd cu ora 15.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Cincizeci de umbre întunecate”, „John Wick 2”, „Lego Batman: Filmul 3D”, „Avertizarea 3”, „Copacul cu povești”, „Marele zid”, „Atracția”, „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, „De ce el?”, „Afacerea Est”, „Codul asasinului”, „Crăiasa zăpezii 3: foc și gheață”.

Filmul „Afacerea Est” va putea fi vizionat sîmbătă și duminică la Cinematograful „Odeon”, începînd cu orele 17.00 și 19.00.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moș Crăciun în lume. O călătorie în imagini”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Cu gîndul la Paul”.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load