Afiș cultural pentru 11 februarie

Afiș cultural pentru 11 februarie

Teatru


Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Colaj păpușăresc”, la Teatrul „Licurici” – la spectacolul „Jocuri magice”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Ziua de naștere a motanului Leopold”, iar la ora 12.00 – la Teatrul „De pe strada Trandafirilor”, la spectacolul „Cenușăreasa”.
Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Hronicul Găinarilor”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Rugăciune de pomenire” se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov” începînd cu ora 18.00.

Pe scena Teatrului „Luceafărul” va putea fi urmărit spectacolul „ConsoLAtorul de văduve”, care va începe la ora 18.00.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” este gazda spectacolului „Draga noastră Elena Sergheevna”, începînd cu ora 18.00.

Spectacolul „Spărgătorul de nuci” va fi prezentat la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu”, care va începe la ora 18.00.

Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” invită la spectacolul „Angajare de clovn”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „Eugene Ionesco” va fi gazda spectacolului „Căsătoria”, care va începe la ora 18.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Cincizeci de umbre întunecate”, „John Wick 2”, „Lego Batman: Filmul 3D”, „Avertizarea 3”, „Copacul cu povești”, „Marele zid”, „Atracția”, „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, „De ce el?”, „Afacerea Est”, „Codul asasinului”, „Crăiasa zăpezii 3: foc și gheață”.

Filmul „Afacerea Est” va putea fi vizionat sîmbătă și duminică la Cinematograful „Odeon”, începînd cu orele 17.00 și 19.00.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moș Crăciun în lume. O călătorie în imagini”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Cu gîndul la Paul”.

 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load