X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

LET`S BEAUTY: super ofertă de la C.I.E. MOLDEXPO! ©

10 feb. 2017,, 12:29   Societate
3469 0
Se apropie cea mai frumoasă și cea mai așteptată expoziție - Beauty-2017! În perioada 2 - 5 martie, peste 100 de companii din Moldova, Ucraina, România, Liban, Turcia, Spania, Italia vor prezenta cele mai recente soluții în domeniul cosmetologiei, make-apului, modelării unghiilor, a echipamentelor profesionale pentru frizerii, saloane de frumusețe etc.
În toate cele patru zile de expoziție se vor desfășura campionate, concursuri, ateliere, seminarii pentru profesioniștii din industrie. Meșteri de cel mai înalt nivel și de profiluri diferite își vor arăta măiestria.

Pentru prima oară C.I.E. Moldexpo vă oferă o oportunitate unică - de a vizita Beauty-2017 GRATUIT. Înregistrându-vă on-line (http://beauty.moldexpo.md/posetitelyam/registraciya/) veți primi un BILET nominal GRATUIT. Posesorul unui astfel de bilet va avea ACCES LIBER la expoziție în perioada 2-5 martie.
De asemenea, la expoziție veți primi CADOURI GARANTATE ȘI REDUCERI SPECIALE de la fiecare participant la Beauty-2017! INVITAȚIA PERSONALĂ la Beauty-2017 va fi un cadou perfect pentru sărbătorile de primăvară.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?