X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Chirinciuc dezminte că un deputat PL ar vrea să plece din partid

10 feb. 2017,, 09:42   Politică
3429 5

Reprezentanții PL dezmint informația precum că deputatul Vladimir Cernat ar intenționa să părăsească formațiunea și să adere la proiectul politic al lui Anatol Șalaru, comunică NOI.md.

Declarația a fost făcută de ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc, în urma unei ședințe a Organizației teritoriale a Partidului Liberal din raionul Ialoveni, președinte al căreia este deputatul Vladimir Cernat. Potrivit lui Chirinciuc, zvonurile din ultima perioadă despre plecările din partid sînt „minciuni și manipulări”.

„Liderul PL a pus în discuție și zvonurile apărute în spațiul public precum că deputatul Vladimir Cernat ar vrea să părăsească Partidul Liberal și să se alăture lui Anatol Șalaru. Domnul Cernat a spus că viitorul său politic va fi numai alături și împreună cu Partidul Liberal, care pe moment este unicul partid unionist”, a comentat Iurie Chirinciuc.

Anterior, fostul vicepreședinte PL Anatol Șalaru anunța că mai mulți membri ai PL ar urma să părăsească formațiunea, fiind nemulțumiți de starea de lucruri din interiorul partidului. În această săptămînă, Șalaru a anunțat că formațiunea sa politică se va numi ”Partidul Unității Naționale”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?