X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Asachi Talks cu Lilian Severin și Igor Buzurniuc

9 feb. 2017,, 10:45   Societate
1971 0

Senatul Elevilor LT ,,Gh. Asachi” invită toți doritorii la o discuție cu Lilian Severin și Igor Buzurnic în cadrul proiectului Asachi Talks.

La acest eveniment vei avea ocazia să-i cunoști mai bine pe Lilian Severin - solistul și chitaristul formației FurioSnails (anterior Snails) o formație de muzică indie înființată în anul 1997, și Igor Buzurnic - chitarist în formația FurioSnails și bandul lui Dan Bălan. Aceștia sînt cei care au dat startul proiectului POT Music, care pentru al treilea an consecutiv, oferă tinerelor formații posibilitatea de a se afirma pe scenă.

Ne vom aduna la o discuție cu Lilian și Igor, în cadrul căreia se vor aborda subiecte: începînd de la primele lor repetiții și ieșiri în scenă, pînă la proiectul lor care se bucură de popularitate și succes în rîndul tinerilor muzicieni din Republica Moldova.

"Asachi Talks” este o serie de evenimente inițiată de membrii Senatului Elevilor LT „Gh.Asachi”, aceasta avînd drept scop organizarea întîlnirilor între elevi și oameni de succes. Evenimentul se află la a patra ediție, iar numărul participanților la eveniment crește de fiecare dată. Evenimentul va avea loc vineri, 10 februarie, ora 14:45 în incinta liceului ”Gheorghe Asachi”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?