X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Oleg Voronin califică nominalizarea sa la categoria oameni de afaceri drept "provocare primitivă"

8 apr. 2013,, 21:14   Societate
6484 0
Foto: actualitati.md
"O provocare primitivă" - aşa a reacţionat fiul liderului Partidului Comuniştilor (PCRM) Vladimir Voronin - Oleg Voronin. În ajun el a fost nominalizat la categoria Oamenilor de Afaceri în cadrul campaniei "10 pentru Moldova" organizată de Publika TV.

Potrivit Agenţiei "INFOTAG", într-o declaraţie emisă de Oleg Voronin şi difuzată de serviciul de presă al PCRM, se menţionează: "Avînd în vedere însăşi ideea concursului, de asemenea, procedura de selectare a învingătorilor, consider că nominalizarea mea este o provocare primitivă".

"Avînd în vedere starea la care a ajuns economia naţională, antreprenorii şi mediul de afaceri datorită actualei guvernări, însăşi nominalizarea la această categorie seamănă mai mult cu o bătaie de joc", se menţionează în declaraţie.

Potrivit lui Oleg Voronin, toţi ştiu că singura activitate economică profitabilă în Republica Moldova, la ora actuală, "sînt atacurile raider, contrabanda şi spălarea banilor publici".

"Iată în baza acestor nominalizări, Publika TV urma să organizeze concursul, iar învingătorii nu trebuia să-i caute în rîndul antreprenorilor ci pe coridoarele Parlamentului şi Guvernului", a conchis el.

Postul de televiziune Publika TV a organizat, recent, concursul "Zece pentru Moldova", în urma căruia au fost desemnaţi zece politicieni, oameni de afaceri, jurnalişti, analişti, actori, regizori, interpreţi de muzică populară şi uşoară, sportivi şi branduri. De asemenea, a fost desemnat cel mai iubit moldovean.

Învingătorii au fost selectaţi în baza unui sondaj de opinie special pe care Publika TV l-a solicitat de la Institutul IMAS. Sociologii au intervievat 1,1 mii de cetăţeni din 75 de localităţi ale ţării. La categoria cel mai bun actor şi cel mai iubit moldovean, premiul a fost ridicat de Mihai Volontir.

Cea mai bună interpretă de muzică uşoară a fost desemnată Sofia Rotaru, cel mai bun analist - Oazu Nantoi, cel mai bun politician - Vladimir Voronin, cel mai bun jurnalist - Lorena Bogza, prezentatoare Pro TV, cel mai bun sportiv - Cristina Iovuşi preşedintele Comitetului naţional Olimpic, Nicolae Juravschi, la categoria cea mai bună interpretă de muzică populară a fost recunoscută Zinaida Julea.

La categoria cel mai bun brand din ţară a fost desemnadă fabrica de dulciuri "Bucuria".

"INFOTAG" precizează: Concursul "Zece pentru Moldova" a fost organizat de Publica TV cu ocazia împlinirii celor trei ani de activitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?