Un început de an reușit: modelele Skoda au obținut deja 6 premii prestigioase

Un început de an reușit: modelele Skoda au obținut deja 6 premii prestigioase
ŠKODA a devenit unul dintre brandurile  de succes  la un prestigios concurs automobilistic din Marea Britanie, fondat de revista «What Car?». În anul curent  SKODA a obținut șase premii: modelele  Kodiaq, Superb Combi și  Fabia au obținut victorii ferme în clasele respective.  Succesul a foct încununat  de premiile pentru  cel mai bun raport preț/calitate, pe care le-au câștigat modelele   Superb și Fabia Combi. În același timp,  în clasa sa ŠKODA Octavia  iarăși a ocupat primul loc între automobilele străine în cadrul concursului cititorilor revistei germane «Auto, Motor und Sport» cu genericul   «Cele mai bune automobile ale anului 2017».
Nici că se putea un început de an mai bun pentru marcă.  Producătorul ceh a obținut cele mai multe trofee la ceremonia  de premiere  a concursului   «Cel mai bun automobil al anului 2017», organizat de revista   «What Car?» la Londra.
 
SKODA Kodiaq a biruit în categoria  SUV0urilor mari și a obținut  unul dintre cele mai prestigioase, în Europa, premii chiar înainte de a apărea pe piață.  Kodiaq are titlul «Automobilul ideal pentru odihna activă  ».
 
«Așteptăm cu multă nerăbdare startul vânzărilor  primului SUV mare al mărcii   ŠKODA, — a declarat Steve Huntingford, șef-redactor al revistei „What Car?“. — Un lucru este cert :  ŠKODA Kodiaq nu a dezamăgit juriul. Este un automobil uimitor, cu 7 locuri, sistem de tracțiune integrală, motor diesel puternic, o vastă listă  de echipări  și - foarte important – un preț  atrăgător».
 
Titlul  «Cel mai bun în clasă» l-a obținut  din nou  Superb Combi.  ŠKODA Superb Combi, doi ani la rând este prezent  în topul celor mai bune automobile ale anului, versiunea revistei   «What Car?». Redactorul publicației  Steve Huntingford citează argumentele  juriului  : «ŠKODA Superb Combi în continuare ocupă pozițiile de lider pe segmentul său.  Principalele lui avantaje rămân performanța, spațiul interior și confortul.  În plus, modelul  este foarte practic,  ca toate automobilele   ŠKODA, și oferă un raport preț/calitate foarte convenabil. Nici un alt automobil nu poate oferi  o astfel de combinație fenomenală a acestor calități  ».
 
Plus la victoriile din clasele respective, automobilele   ŠKODA au obținut trei premii pentru cel mai bun raport preț/calitate. Învingătoare în această categorie au devenit modelele: ŠKODA Superb – în categoria mașinilor  de lux,  ŠKODA Citigo – în categoria automobilelor urbane, ŠKODA Fabia Combi — în categoria universalelor.
 
Seria victoriilor automobilelor din gama modelelor   SKODA o continuă  Octavia - «Cel mai bun automobil de producere străină în clasa sa  » în versiunea revistei  germane «Auto, Motor und Sport».  Pentru a patra oară consecutiv  bestsellerul mărcii cehe ocupă primul loc în topul anunțat de revistă,  depășindu-și concurenții.  Un început de an reușit: modelele   Skoda au obținut deja 6 premii prestigioase.  
 
Anul acesta cititorii  revistei notorii   «Auto, Motor und Sport» pentru a  41-a oară au participat la  desemnarea celor mai bune automobile ale anului. În total la concurs au participat  378 modele, nominalizate în   11 categorii. Conform rezultatelor votului,  ŠKODA Octavia a obținut 17,5% dintre voturile cititorilor   — aceasta i-a permis nu doar să ocupe primul loc în clasa sa, dar și să devină lider printre automobilele de producere străină.  
 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load