Plahotniuc: Avem planuri ambițioase de viitor

Plahotniuc: Avem planuri ambițioase de viitor

Partidele politice din Moldova trebuie să se schimbe, se arată convins liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, citat de NOI.md.

Despre reforma clasei politice, despre realizările și planurile PDM, politicianul a vorbit astăzi cu prilejul marcării a 20 de ani de la fondarea formațiunii. 

„PDM este partidul care a demonstrat, nu o singură dată, generozitate politică și a luat deciziile necesare asigurării stabilității țării. Chiar dacă de multe ori asta a însemnat pierderi politice importante pentru partid, dar cîștiguri importante pentru țară”, a punctat Plahotniuc.

Politicianul a mai declarat că partidul are planuri ambițioase de viitor, își propune să fie generatorul unor „schimbări reale în modul în care se face politică în Moldova”.

„Vrem să pornim de la o întărire a controlului cetățenilor asupra activității politicienilor, de la o mai bună armonizare a agendei Guvernului cu agenda de probleme a cetățenilor. Partidele politice trebuie să se schimbe, să lucreze pentru oameni”, a conchis Plahotniuc. 
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load