X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Casa Albă a întocmit lista atacurilor teroriste ingnorate de mass-media

7 feb. 2017,, 09:39   Externe
2535 0

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat că mass-media minimizează în mod intenţionat ameninţarea reprezentată de rețeaua teroristă Stat Islamic, spunînd că instituţiile media "au motivele lor" a nu relata despre ceea ce a numit "genocidul" comis de grupările islamiste, scrie AP.


"Aţi văzut ce s-a întîmplat la Paris şi Nisa. Acest lucru se întîmplă în toată Europa. A ajuns într-un punct în care nici măcar nu se mai relatează (despre atacuri)", a declarat preşedintrele american cu ocazia unei vizite la sediul Comandamentului General al Statelor Unite.

"Şi în multe cazuri mass-media foarte necinstită nu vrea să relateze despre asta. Au motivele lor şi voi înţelegeţi acest lucru", a continuat Trump, fără a oferi vreo dovadă concretă în sprijinul afirmaţiilor sale.

Ulterior Casa Albă a publicat o listă de 78 de atacuri despre care a afirmat că au fost "efectuate ori inspirate" de reţeaua teroristă Stat Islamic. Administraţia prezidenţială a indicat că "cele mai multe" atacuri de pe această listă nu au beneficiat de suficientă atenţie din partea mass-mediei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?